Neuveriteľné fotografie bez použitia Photoshopu

7145

V dnešnej dobe, je internet plný ohromujúcich fotografií, ktoré často vyzerajú maximálne realisticky, ale v skutočnosti sú prikášlené dotvorením alebo vytvorením vo Photoshope alebo inom programe na úpravu obrázkov. Poďme si ukázať zopár takých fotografií, ktoré sú absolútne skutočné a pravdivé, napriek tomu, že sa nemusia zdať vierohodné na prvý pohľad.

  1. Ťažko povedať, či sa v skutočnosti pozeráte na regiment ľudí alebo vlak, čo? Verte či neverte, takto sa cestuje vlakom v Pakistane.
    travel.smart-guide.net
    travel.smart-guide.net
  2. Philippe Ramette, francúzsky surrealistický umelec a fotograf je známy svojimi fotografiami, popierajúcimi gravitáciu. Na tejto fotogtafii, zafixoval nohy modela o stenu.
    www.chillhour.com
    www.chillhour.com
  3. Pri tejto fotografii nejde o digitálne spracovanie. Skôr je to jedinečná fotka padajúcej kvapky vody, za ktorou je umiestnená mapa sveta. Autorom fotografie je Markus Reugels z Nemecka, ktorý strávil nespočetne veľa hodín zachytením toho správneho momentu.
    www.dailymail.co.uk
    www.dailymail.co.uk
  4. Dokonca ani tento muž nebol upravený žiadnym počítačovým programom. Je to Matthias Schlitte, ktorý sa narodil s jednou rukou gigantickou a s druhou bežnej veľkosti. Neskôr ho práve táto jedna ruka doviedla k úspešnej profesionálnej kariére wrestlera.
     www.mirror.co.uk
    www.mirror.co.uk
  5. Nie, tieto horské kozy nelevitujú, sú jednoducho dobrí lezci, ktorí sa prispôsobili svojim životným podmienkam.
    www.technocrazed.com
    www.technocrazed.com
  6. Ak chcete vidieť letieť lietadlo neuveriteľne blízko vás, navštívte ostrov Saint Martin v Karibiku.Lietadlá tu lietajú rovno nad hlavami opaľujúcich sa turistov.
     www.captmondo.com
    www.captmondo.com
  7. Žiadne vytiahnutie ani prirobenie farieb. Ide o kvet ruže, ktorý ako jediný rozkvitol po tom ako bolo všetko naokolo pokryté sopečným popolom.
    Source and image:
    Source and image:
  8. „Topiaci sa dom“ sa nachádza v Paríži a je známy ako iluzórne majstrovské dielo.
    www.fwdlife.in
    www.fwdlife.in
  9. Po porazení nediferencovaného karcinómu v oblasti tváre, čo je zriedkavá forma rakoviny postihujúca nosnú dutinu, Billy Owen prišiel o oko. Šanca prežitia pri tomto druhu rakoviny je len 10%.
    www.huffingtonpost.com
    www.huffingtonpost.com
  10. Wendy, vipet narodený s vzácnou genetickou vadou je občas označovaná za Hulka loveckých psov.
    www.dailymail.co.uk
    www.dailymail.co.uk

Zdroj

Zaujimavý Svet
Zaujímavý Svet - každý deň pre vás hľadáme zaujímavý obsah z rôznych oblastí od vedy 21. storočia po históriu. Zaujímame sa aj o zdravie a domácnosť. Pri našich článkoch používame overené zdroje a pri zdravotníckych témach dávame dôraz na vedecké štúdie.
Odoberať
Upozorniť na
Meno alebo prezývka
Nie je povinný
Pre správne fungovanie komentárov spracúvame cookies, prezývky a e-maily používateľov

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraziť všetky komentáre