Londýn sa najbližší rok premení na Mekku Star Wars

179

Jednou z najobľúbenejších európskych destinácií Slovákov je práve Londýn. Za svoju popularitu vďačí predovšetkým lacným priamym letom z Bratislavy a možstvu historických a kultúrnych pamiatok.

Ak ste už v Londýne boli, máte teraz dôvod si výlet zopakovať. Najbližší rok bude domovom unikátnej výstavy. Výstavisko O2 v londýnskom prístavisku sa premení na Mekku fanúšikov filmov Star Wars.

Star Wars Identities, lonelyplanet.com
Star Wars Identities, lonelyplanet.com

Každý návštevník bude mať príležitosť si z blízka pozrieť kostými najvýznamnejších hrdinov. Na výstave sa nachádza viac ako 200 rekvizít, kostýmov a umeleckých diel, ktoré boli súčasťou filmového natáčania. Niektoré budú sprístupnené verejnosti prvýkrát v histórií.

Star Wars Identities, lonelyplanet.com
Star Wars Identities, lonelyplanet.com

Najviac pohľadov budú priťahovať bikini, ktoré mala na sebe princezná Leia, kostým R2D2 alebo jeden z oblekov Darth Vadera. Interaktívna šou umožňuje nie len vidieť kostými ale aj spoznávať vesmír Hviezdnych vojen. Oboznámite sa aj s tým ako vznikali jednotliví kladní i záporní hrdinovia.

Star Wars Identities, lonelyplanet.com
Star Wars Identities, lonelyplanet.com

Prezident spoločnosti X3 Productions Jacques-Andres Dupont, ktorá výstavu vytvorila v spolupráci s Lucas Museum of Narrative Art, vyhlásil, že výstava v Londýne bude iná ako tie, ktoré sa konali v Kanade alebo v Nemecku. Fanúšikom sľubuje hlbšiu exkurziu do duší filmových hrdinov.

Výstava Star Wars Identities bude v Londýne od 18. novembra 2016 do 3. septembra 2017. Lístky sú v predaji od 30. 9. 2016. Návštevníci majú povolený vstup aj v kostýmoch, samozrejme bez svetelných mečov.

Odoberať
Upozorniť na
Meno alebo prezývka
Nie je povinný
Pre správne fungovanie komentárov spracúvame cookies, prezývky a e-maily používateľov

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraziť všetky komentáre