Reštaurácie sa podelili o tajomstvá, ktoré ľudia bežne nepoznajú

23799

 

Keď si objednáte jedlo, dochádza k procesu, počas ktorého sa môže stať čokoľvek. A aj sa to deje. Mnoho z nás však o pozadí prípravy našich jedál nič netuší. Preto vám dnes prinášame niekoľko informácií zo „zákulisia“, o ktorých by ste sa bežne nedozvedeli.

1. “Ľadovníky sa takmer nikdy nečistia.“

Zdroj: BoredPanda

2. “Moja skúsenosť je, že vo fast foodoch býva najčistejšie a v jedálňach to býva dosť krízové.“

Zdroj: BoredPanda

3. “Veggie bruger je grilovaný na rovnakom grile, ako mäsový.“

Zdroj: BoredPanda

4. “Všetci chcú veriť tomu, že fast foody sú nechutné a hygienu majú na bode mrazu. Pravdou však je, že keby to tak bolo, ihneď by ich zavreli.“

Zdroj: BoredPanda

5. “Raz sa ma zákazníčka opýtala, či je paradajková omáčka vegetariánska. Nevedel som jej na 100 % odpovedať, tak ma požiadala, aby som to zistil. Prišiel som na to, že väčšina paradajkových polievok sa robí z kuracieho vývaru.“

Zdroj: BoredPanda

6. “Zákazníci si často myslia, že predávame aj staré hranolky, preto skúšajú trik, že si vypýtajú nesolené.“

Zdroj: BoredPanda

7. “Jediná vec, ktorá je čerstvá, zdravá, nepredpripravená, nezamrazená sú paradajky.“

Zdroj: BoredPanda

8. “Pracoval som v Starbuckse. Väčšina sirupov je z mlieka a medu, takže nie sú vegánske. A áno, aj nám prídu tie ceny šialené, len o tom nehovoríme.“

Zdroj: BoredPanda

9. “V KFC sme menili olej na fritovanie každých pár týždňov.“

Zdroj: BoredPanda

10. “Čaj v McDonalde je len Lipton s množstvom cukru.“

Zdroj: BoredPanda

Zdroj

Foto: BoredPanda

Ivana Božiková
Zdravím, volám sa Ivana a študujem filológiu v Banskej Bystrici. Rada čítam, píšem, zisťujem a vymýšľam, cestujem, spoznávam, smejem sa a nepohrdnem ani dobrým jedlom. Teší ma!
Odoberať
Upozorniť na
Meno alebo prezývka
Nie je povinný
Pre správne fungovanie komentárov spracúvame cookies, prezývky a e-maily používateľov

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraziť všetky komentáre