Niektorí ju nazývajú pekárkou z pekla, iní diabolským géniom, ale jedna vec je istá – Sarah Hardy má obrovské množstvo talentu. Táto pekárka zo Spojeného kráľovstva vytvára tie najunikátnejšie, najúžasnejšie, najbláznivejšie a najpodivnejšie torty a čokolády, aké ste kedy videli.

„Milujem to, čo robím. Vytváram niečo, čo nevyzerá chutne, ale v skutočnosti chutné je,“ komentovala svoju prácu šikovná pekárka. Aj keď meno Sarah Hardy je už dlho známe medzi tými, ktorí pečú, tak momentálne sa preslávila najviac svojim najnovším počinom. Preslávila sa svojou tortou, ktorá je na nerozoznanie od moriaka. Je vyrobená zo štyroch vrstiev špongie navrstvenej krémovou polevou, ktorá dodáva koláču realistický ružovkastý odtieň pokožky. „Úprimne, celý život som robila čudné veci. Skutočným dôvodom, prečo sa moje výtvory stali čudnými bola pravdepodobne frustrácia. Piekla som svadobné torty a snažila sa vytvoriť skutočné a reálne vyzerajúce torty. Začala som ku krásnym cukornatým kvetinám pridávať zvláštny hnedý okvetný lístok alebo hmyz.“

„Keď kupujete čokoládu alebo koláč, máte tendenciu to dať niekomu ako darček a zároveň im chcete podarovať zážitok, nielen zážitok z chuti, ale aj zážitok prekvapenia. Zaujíma ma najmä prírodná história, vnútorné orgány, historické artefakty,“ dodala pekárka.
Torta v tvare morky nielenže vyzerá úžasne, ale je skutočne ťažké niečo také vyrobiť. Proces výroby môže trvať niekoľko dní a celá výroba si žiada vysoké náklady. Táto morka ju vyšla na cca 600 dolárov. Výsledok je však úžasný.

Neskutočná práca znázornená aj na videu:

 

 

 

Zdroj

Foto: Boredpanda

Avatar
Ahojte, volám sa Zuzana, keďže ešte študujem na vysokej škole, presnejšie na fakulte verejnej správy, tak mám aj dostatok voľného času. Ten venujem najmä vám - čitateľom a to tým, že sa vám snažím prinášať tie najzaujímavejšie a najaktuálnejšie informácie z celého sveta, ale aj z domova. Okrem písania mi môj voľný čas zaberá motorka, mám rada šport, šoférovanie a ako každá žena milujem nakupovanie.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.